Kosten voor een vrijwilliger

Voor jou als vrijwilliger is het geheel gratis! Wel is het mogelijk om een ambassadeurslidmaatschap te nemen.

Met een ambassadeurschap kan jij een voorsprong nemen op de andere wandelmaatjes. Je verschijnt dan bovenaan in de zoekresultaten en krijgt de melding "is ambassadeur" op je profiel. Hiermee laat je de baasjes zien dat je echt serieus op zoek bent waardoor baasjes eerder contact opnemen.

Daarnaast zullen wij je op de hoogte houden van eventuele nieuwe leden die zich bij jou in de buurt aanmelden zodat jij als eerste direct contact kan opnemen.

Je wordt al een ambassadeur voor nog geen twee euro per maand. Klik hier om ambassadeur te worden of klik hier voor meer informatie. (Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier voor hulp bij inloggen.)

Met een ambassadeurschap draag je bij aan de verbetering en groei van Hondjeuitlaten.nl waardoor we nog meer hondenliefhebbers met elkaar in contactkunnen brengen!

Informatie over jouw betalingen?
Dat lees je hier