Ik krijg geen reactie, wat nu?

Via Hondjeuitlaten kan je op zoek gaan naar vrijwilligers in de buurt. Via hondjeuitlaten.nl kan je in contact komen met buurtbewoners die het leuk vinden om te helpen met uitlaten of oppassen. Baasjes en vrijwilligers moeten zelf actief op zoek gaan naar een match.

  1. Heb je hier gecontroleerd of je ongelezen berichten hebt?

  2. Is jouw profiel compleet en weet je zeker dat je een duidelijke omschrijving en profielfoto hebt (+ als baasje een leuke foto van jouw hond)?

  3. Is jouw profiel geverifieerd en jouw profielweergave ''Online''?
  4. En heb je zelf al vijf tot tien leden een berichtje gestuurd?

Is dat 4x Ja, maar toch geen reactie?
Dan is dat natuurlijk erg vervelend! Met wat meer informatie en een aantal tips hoop ik jou toch verder te helpen. We hebben al veel verbeteringen doorgevoerd om de bereikbaarheid van de leden te verbeteren. Daarnaast worden de leden die hun berichten niet meer lezen of die niet meer actief zijn nu automatisch uit de zoekresultaten gefilterd. Op deze manier proberen we jou alleen de leden met de beste match kans te tonen. Wij blijven continu verbeteren om te zorgen dat jij zo snel mogelijk in contact kan komen, maar het blijft toch ook aan de leden om actief te reageren.

Als jij een bericht hebt verzonden ontvangt de ander altijd een e-mail waarin staat dat jij een bericht hebt gestuurd. Via een link in deze mail komt de ander op de berichtenpagina bij jouw bericht terecht. Je kan zelf controleren of jouw bericht is geopend. Open hier op de berichtenpagina een van jouw gesprekken. Als er rechts onder het bericht "gelezen" staat dan is het bericht geopend.

Tips:

  • Het zou kunnen dat iemand een e-mailadres gebruikt dat niet meer zo vaak wordt gecontroleerd of dat iemand het berichtje ontvangt op een erg druk moment en besluit om hier later even op terug te komen. Vaak helpt het om op een vriendelijke manier nog even een herinnering te sturen.

  • Daarnaast is ons advies om meerdere leden een berichtje te sturen om zo snel mogelijk in contact te kunnen komen. Stuur minimaal vijf tot tien leden een berichtje om zo snel mogelijk in contact te komen! Bekijk hier de leden bij jou in de buurt.

  • Weet je zeker dat jouw profiel in orde is? Misschien kan in de omschrijving iets meer vertellen over jouw hond of waarom je op zoek bent naar een leuke oppashond. Zorg voor een leuke profielfoto. Voor baasjes is het erg belangrijk dat je de leukste foto van jouw hond als profielfoto gebruikt! Wist je dat baasjes hier meerdere foto's aan een album kunnen toevoegen?

  • Daarnaast kan je hier op de pagina ’’Notificaties’’ instellen dat je een mail krijgt als nieuwe leden bij jou in de buurt zich aanmelden, zodat je direct als eerste in contact kan komen met deze nieuwe leden bij jou in de buurt!

  • Verder kan je zelf bij het zoeken filteren op leden die minder dan één maand geleden online zijn geweest (< maand geleden online). Op die manier kan je sneller in contact komen met de actieve leden.

Ik hoop dat je met één van mijn tips alsnog snel een match zult vinden! 🙌🐶