Hoe betrouwbaar is dit?

Ik wil zeggen heel betrouwbaar, maar dat kan je het beste zelf ervaren. De vrijwilligers zijn vaak hondenliefhebbers die vroeger thuis een hond gehad hebben of door woon/werk situatie geen eigen hond kunnen houden en helpen graag een baasje in de buurt. Zoek tussen de profielen iemand waarmee jij in contact wil komen en geef in je profiel aan waar je naar op zoek bent. 

Vergelijkbaar als bij het vinden van een oppas voor een kind is de kennismaking erg belangrijk. Het is vaak prettig om bij de kennismaking gezamenlijk een eindje te gaan wandelen, zo kunnen jullie elkaar leren kennen en kan je kijken of het klikt tussen jullie en de hond! Bij een kennismaking merk je vaak snel genoeg of het een goede match is. Ook is het handig om even bij elkaar langs te wandelen en misschien even bij elkaar op de koffie te gaan, jullie zijn tenslotte buurtbewoners! 

Wie weet vind je tussen de profielen wel iemand die je eigenlijk al uit de buurt kent. Ik zou zeggen, meld je aan, bekijk hier alle vrijwilligers bij jou in de buurt en lees waarom ze willen helpen.