Ik zoek oppas/uitlaathulp

Hi, Leuk dat je er bent! 🐶

Welkom bij het grootste hondenliefhebbersplatform van Nederland!

Het is natuurlijk erg vervelend als je niet in staat bent om vaak genoeg naar buiten te gaan, omdat je bijvoorbeeld helemaal alleen voor jouw hond moet zorgen, fysiek niet in staat bent om zo vaak naar buiten te gaan of gewoon niemand in de buurt kent die wil helpen.

Ik merkte dat heel veel baasjes dit probleem ervaren en plotseling in een situatie terecht komen waardoor de hond niet vaak genoeg uitgelaten kan worden of te lang alleen binnen zit (omdat er geen oppas is) en dat is een groot probleem!

Ik ben daarom begonnen met deze website als een ontmoetingsplek tussen baasjes en hondenliefhebbers. Via deze website kan je heel eenvoudig in contact komen met buurtbewoners die het leuk vinden om op te passen of de hond uit te laten. Nederland kent heel veel hondenliefhebbers en via hondjeuitlaten.nl komen al deze hondenliefhebbers samen om elkaar te helpen.

De hondenliefhebbers zijn vrijwilligers die vaak vroeger thuis een hond gehad hebben of door woon/werk situatie geen eigen hond kunnen houden en daarom heel graag een baasje in de buurt helpen met de oppas of het uitlaten van de hond. 

De vrijwilligers vinden het al fijn als ze met een hond in contact kunnen komen en laten de hond dus vrijwillig en onbetaald uit, hierdoor hoef je niet voor elke uitlaat rondje te betalen. Vrijwilliger blij, baasje blij, hond blij 🙌🏻 🐾 🐶

Het enige wat jij hoeft te doen is een profiel aanmaken en een bericht sturen naar een hondenliefhebber bij jou in de buurt:

  1. Meld je aan.
    Hier aanmelden

  2. Maak je profiel compleet.
    Profiel compleet maken

  3. Bekijk direct alle vrijwilligers bij jou in de buurt en lees waarom ze jou willen helpen.
    Bekijk alle vrijwilligers

Ben jij nog op zoek naar hulp?
Hondenliefhebbers helpen graag!

Met diervriendelijk groet,

Lars Berends


Heb je al een account?

Meer informatie

Aanmelden en inschrijven?

Meer informatie