Kan je geen berichten sturen/lezen?

Via hondjeuitlaten.nl kan je in contact komen met buurtbewoners die het leuk vinden om te helpen met uitlaten of oppassen. Aan het baasje wordt een kleine vergoeding gevraagd, voor het in contact brengen met alle hondenliefhebbers, meer informatie vind je hier.

Heb je nog geen account?
Je kan hier aanmelden.

Heb jij een lidmaatschap, maar kan geen bericht lezen?
Als jij een baasje bent en hebt betaald voor een lidmaatschap, dan kan je berichten lezen en versturen. Is er geld afgeschreven, maar kan je nog geen berichten sturen, dan kan het zijn dat je wellicht (per ongeluk) twee keer een account hebt aangemaakt, één met en één zonder lidmaatschap. Het is natuurlijk niet handig als jij op twee verschillenden accounts berichten kan ontvangen en alleen kan reageren met het account waarmee je een lidmaatschap hebt. Om de verwarring in de toekomst te voorkomen en het probleem op te lossen kan je het beste jouw account zonder lidmaatschap offline halen en inloggen met het juiste account. Volg de volgende stappen of neem contact op.

Volg de volgende stappen:

  • Zet jouw account (zonder lidmaatschap) hier offline. 
  • Je kan nu hier uitloggen en vervolgens met jouw andere e-mailadres en wachtwoord hier proberen in te loggen. 
  • Als je bent ingelogd met het juiste account (met lidmaatschap), dan kan je berichten lezen en versturen. Zorg dat je dit account dan compleet maakt en blijft gebruiken!

Of neem contact op:

  • Neem dan contact op, leg de situatie even uit (en geef alvast het e-mailadres door waarmee jij ingeschreven staat), dan helpen wij je verder!