Kosten voor een baasje

Via hondjeuitlaten.nl kan je in contact komen met buurtbewoners die het leuk vinden om te helpen met uitlaten of oppassen. Nederland kent heel veel hondenliefhebbers en via hondjeuitlaten.nl komen al deze hondenliefhebbers gemakkelijk met elkaar in contact om elkaar te helpen. 

Een account aanmaken en zoeken is gratis! Zo kan je eerst bekijken welke hondenliefhebbers er in de buurt zijn en met wie je contact op wil nemen. Aan het baasje wordt gevraagd een lidmaatschap te nemen. Hierna kan je in contact komen met alle hondenliefhebbers in de buurt. De hondenliefhebbers zijn vrijwilligers die vaak vroeger thuis een hond gehad hebben of door woon/werk situatie geen eigen hond kunnen houden en daarom heel graag een baasje in de buurt helpen met de oppas of het uitlaten van de hond. 

De vrijwilligers vinden het al fijn als ze met een hond in contact kunnen komen en laten de hond dus vrijwillig en onbetaald uit, hierdoor hoef je niet voor elke uitlaat rondje te betalen. Vrijwilliger blij, baasje blij, hond blij 🙌🏻 en de kosten voor het lidmaatschap gebruiken wij om te groeien en zo nog sneller hondenliefhebbers met elkaar in contact te brengen. 

Het baasje betaalt nog geen vijf euro per maand voor onbeperkte toegang tot alle vrijwilligers en een onbeperkt aantal uitlaatrondjes door hondenliefhebbers in de buurt. Dit kost dus minder dan één uitlaatrondje met de plaatselijke uitlaatservice, maar is echt bedoelt als verbinding tussen buurtbewoners onderling! Actuele prijzen vind je hier of klik hier voor meer informatie. (Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier voor hulp bij inloggen.).
Bekijk direct hier alle vrijwilligers bij jou in de buurt en lees waarom ze jou willen helpen.


Hoe kan ik een bericht lezen?
Dat lees je hier

Informatie over jouw betalingen?
Dat lees je hier