Hoe kan ik een bericht lezen?

Een bericht openen
Jouw verstuurde en ontvangen berichten zijn hier op de pagina berichten terug te lezen. (Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier voor hulp bij inloggen.) (Aan het baasje wordt een kleine vergoeding gevraagd, voor het in contact brengen met alle hondenliefhebbers, meer informatie vind je hier)

Ik heb een lidmaatschap, maar kan geen bericht lezen, wat nu?
Dat lees je hier.

Ik krijg geen reactie, wat nu?
Dat lees je hier

Lukt het niet?
Neem dan contact op en leg de situatie even uit, dan helpen wij je verder!