Ik heb een verkeerd profiel, wat nu?

Heb je een verkeer profiel?

• Ik vind alleen maar vrijwilligers tussen de zoekresultaten, maar ik zoek een leuke hond en baasje in de buurt.
  • Ik vind alleen maar baasjes tussen de zoekresultaten, maar ik zoek hulp van een hondenliefhebber die wil oppassen of de hond wil uitlaten.

Als je geen baasje (meer) bent maar iemand anders zijn hond wil uitlaten of als je stond geregistreerd als vrijwilliger maar (misschien nu zelf een hond hebt genomen en) mensen zoekt voor de oppas of het uitlaten van de hond,

dan kan je van profiel wisselen:

1. Verwijder hier het verkeerde profiel.
    (Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier voor hulp bij inloggen.)

2. Kies één van onderstaande opties en maak een nieuw profiel aan:

Hulp nodig?

Neem dan contact op en leg de situatie even uit (en laat weten met welk e-mailadres jij geregistreerd staat), dan helpen wij je verder!