Profiel verwijderen?

Wil je niet meer in contact komen met een baasje of vrijwilliger? Hopelijk heb je een match kunnen vinden! Geen match kunnen vinden? Bekijk hier meerdere tips om zo snel mogelijk in contact te komen! Ben je niet meer op zoek? Je kan hier jouw profiel verwijderen, maar het is ook mogelijk om je profiel nu tijdelijk offline te halen, dat kan hier op de account pagina. 😉
(Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier voor hulp bij inloggen.)