Het kan gebeuren dat er bij jou in de buurt nog maar weinig leden zijn

Heb je hier gelezen hoe je met de filters meer leden kan vinden en heb je hier gelezen hoe jij jouw postcode kan instellen, maar vind je nog steeds weinig tot geen leden?

We kunnen het bijna niet voorstellen, maar het kan voorkomen dat er bij jou in de buurt nog maar weinig leden zijn, waardoor er niet gelijk een match in de buurt mogelijk is. Op heel veel plekken in Nederland is er voldoende keuze tussen de profielen, maar helaas nog niet overal. 😞 

Hondjeuitlaten.nl geeft baasjes (en wandelmaatjes) daarom van tevoren de kans om te checken of er voldoende vrijwilligers in de buurt beschikbaar zijn. Een profiel aanmaken en zoeken is gratis! 👍

Ik begrijp dat het erg vervelend is als er niet gelijk een match in de buurt mogelijk is. We zullen ons best doen om zo snel mogelijk uit te breiden, maar ook jij kan hier je steentje aan bijdragen. Deel het nieuws via Facebook en laat je vrienden weten dat jij je ingeschreven hebt zodat de community sneller groeit en jij zo snel mogelijk in contact kan komen met een leuke hond of vrijwilliger bij jou in de buurt!

Verder is het aan te raden om hier je notificaties aan te zetten, dan zullen we je proberen te helpen door je een bericht te sturen als er nieuwe interessante leden bij jou in de buurt zijn! Met deze nieuwe leden kan je dan snel contact opnemen. 🙌 (Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier voor hulp bij inloggen.)

Daarnaast is het erg belangrijk dat wij jou goed kunnen bereiken wanneer iemand jou een bericht stuurt of wanneer we een nieuwe vrijwilliger (of hondje in de buurt) voor jou gevonden hebben. đŸ’Ŧ Controleer daarom snel hier je e-mailadres, vul het e-mailadres in waarop jij het beste bereikbaar bent (en druk op opslaan)!

Ik hoop dat je met ÊÊn van mijn tips alsnog snel een match zult vinden! đŸļ 👍