6 waardevolle tips!

Via Hondjeuitlaten kan je op zoek gaan naar vrijwilligers in de buurt. Via hondjeuitlaten.nl kan je in contact komen met buurtbewoners die het leuk vinden om te helpen met uitlaten of oppassen. Baasjes en vrijwilligers moeten zelf actief op zoek gaan naar een match. Ik hoop dat je met de volgende tips snel een match zult vinden! 🙌🐶

  1. Zorg dat jouw profiel geverifieerd is, zodat wij jou kunnen bereiken als iemand reageert. 👍

  2. Een duidelijke omschrijving en profielfoto helpt om snel in contact te komen. Misschien kan je in de omschrijving iets meer vertellen over jouw hond of waarom je op zoek bent naar een leuke oppashond. Een leuke profielfoto maakt het verschil! Voor baasjes is het erg belangrijk dat je de leukste foto van jouw hond als profielfoto gebruikt! Wist je dat baasjes hier meerdere foto's aan een album kunnen toevoegen?

  3. Daarnaast is ons advies om meerdere leden een berichtje te sturen. Stuur minimaal vijf tot tien leden een berichtje om zo snel mogelijk in contact te komen! Bekijk hier de leden bij jou in de buurt.

  4. Als je iemand hebt gevonden waar je graag mee in contact komt dan heb je waarschijnlijk het profiel al goed gezien. Stuur niet een standaard berichtje, maar laat echt even weten wat je van het profiel vond en waarom je besloot om contact op te nemen (was het de leuke foto of de omschrijving?). Geef ook direct aan waar je naar op zoek bent en wanneer je wil kennismaken, dan zal je zien dat je eenvoudig een match vindt.

  5. Zorg dat jouw profiel vindbaar is, zodat andere leden jouw hulpvraag zien en direct een berichtje kunnen sturen om in contact te komen.
  6. Daarnaast kan je hier op de pagina ’’Notificaties’’ instellen dat je een mail krijgt als nieuwe leden bij jou in de buurt zich aanmelden, zodat je direct als eerste in contact kan komen met deze nieuwe leden bij jou in de buurt!

Ook handig om te weten:

  • Als jij een bericht hebt verzonden ontvangt de ander altijd een e-mail waarin staat dat jij een bericht hebt gestuurd. Via een link in deze mail komt de ander op de berichtenpagina bij jouw bericht terecht.

  • Je kan zelf controleren of jouw bericht is geopend. Open hier op de berichtenpagina een van jouw gesprekken. Als er rechts onder het bericht "gelezen" staat dan is het bericht geopend. (Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier voor hulp bij inloggen.)

  • Deel de website via Facebook en laat je vrienden weten dat jij je ingeschreven hebt zodat de community sneller groeit en jij zo snel mogelijk in contact kan komen met mensen uit de buurt.