Krijg ik vanzelf bericht?

Nee, baasjes en vrijwilligers moeten zelf actief op zoek gaan naar een match, jij weet tenslotte het beste waar je naar op zoek bent! 🐶 Bekijk hier de leden in de buurt en stuur een bericht als je in contact wil komen. (Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier voor hulp bij inloggen.)
We proberen je wel te helpen door je een bericht te sturen als er nieuwe interessante leden bij jou in de buurt zijn. 🙌