Ik zoek een vrijwilliger

Via Hondjeuitlaten.nl kan je eenvoudig in contact komen met hondenliefhebbers bij jou in de buurt. Bijna overal in Nederland zijn er leden in de buurt! Als je bent aangemeld vind je hier vrijwilligers om op jouw hond te passen of om uit te laten, hulp is dichtbij! (Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier voor hulp bij inloggen.)

Als je een aantal vrijwilligers bij jou in de buurt hebt gevonden dan kan je via hun profiel een bericht versturen om een eerste kennismaking te plannen.

Heb je nog geen account?
Maak dan snel hier een account aan om in contact te komen met een hondenliefhebber bij jou in de buurt!

Heb je een verkeerd profiel?
(vind je alleen maar baasjes)
Lees hier hoe je jouw profiel kan wijzigen.

Ik ben nieuw, hoe werkt het?
Dat lees je hier.