Waar vind ik mijn berichten?

Jouw verstuurde en ontvangen berichten zijn hier op de pagina berichten terug te lezen. (Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier voor hulp bij inloggen.)

Heb jij nog geen berichten?
Ga dan snel aan de slag! Bekijk hier de leden bij jou in de buurtontdek direct alle potentiele matches en stuur een bericht om in contact te komen. Wij proberen jou te helpen door je een bericht te sturen als er nieuwe interessante leden bij jou in de buurt zijn, maar je moet zelf een bericht sturen om in contact te komen. Verstuur vijf tot tien leden een berichtje om zo snel mogelijk in contact te komen!

Mis jij berichten?
Weet je zeker dat je een bericht had ontvangen, maar kan je deze hier niet terugvinden? Dan kan het zijn dat je (per ongeluk) twee keer een profiel hebt aangemaakt en dat de berichten binnen komen op jouw andere profiel. Het is natuurlijk niet handig als jij op twee verschillenden accounts berichten ontvangt, dit is erg onoverzichtelijk. Om de verwarring in de toekomst te voorkomen en het probleem op te lossen kan je het beste één van de twee accounts verwijderen en voortaan maar één account gebruiken.

Oplossing

• Je kan nu hier uitloggen en vervolgens met jouw andere e-mailadres en wachtwoord hier proberen in te loggen.
  • Als je bent ingelogd op jouw andere profiel kan je de keuze maken welk profiel je wil verwijderen.
  • Zorg dat je ingelogd bent op het profiel dat je wil verwijderen. Dit verkeerde profiel kan je hier verwijderen.
  • Vervolgens kan je hier inloggen in het juiste account. Zorg dat je dit account dan compleet maakt en blijft gebruiken!