Hoe kan ik een bericht sturen?

Een bericht sturen naar de leden
Vaak is het handig om eerst een paar leden in de buurt te zoeken waarmee je in contact wil komen. (Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier voor hulp bij inloggen.) Tip: Deze leden kan je direct toevoegen aan jouw favorieten, zodat je ze gemakkelijk terug kan vinden.

Als je via de zoekpagina één of meerdere buurtbewoners hebt gevonden waarmee je in contact wil komen, dan kan je direct via het profiel een berichtje sturen om in contact te komen. (Aan het baasje wordt een kleine vergoeding gevraagd, voor het in contact brengen met alle hondenliefhebbers, meer informatie vind je hier)

Waar vind ik mijn berichten?
Dat lees je hier.

Is mijn bericht aangekomen?
Dat lees je hier.